Siste nytt fra prosjektet

  1. Bedriftsoppfølging i Trøndelag

    På grunn av pandemien har det meste av kontakt med og mellom bedriftene foregått på Teams. Nå som vi er tilbake i normal gjenge er det fysiske besøk og samtaler som står på agendaen. Prosjektgruppa til FREMtid for kompetanse har hele tiden hatt som en prioritert oppgave å besøke bedriftene i prosjektet. 5.-og 6.mai var det igjen Trøndelag som sto for tur.

  2. Vellykket avspark!

    Det nye tre-årige kompetanseprosjektet gjennomførte et vellykket kick-off 7. september. Frem til mars 2024 skal bedrifter i blå og grønn matindustri heve sin kompetanse og bedre konkurranseevnen gjennom partssamarbeid og nettverksbygging. OG; - det er fortsatt ledige plasser!

Ta kontakt med en av oss for å avtale et møte med presentasjon av prosjektet.
Portrettfoto av Lynghaug

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: