-
Medlemspraten: EQU Norway AS
Er det noe hun virkelig brenner for, så er det folkehelse. Gründeren av EQU Norway, Ann-Christin Hansen, har jobbet med ernæringsveiledning i en årrekke. Det var slik hun fikk ideen om å lage sin egen oppskrift på et sunt og godt brød. Hun har også mye hun gjerne skulle ha pratet med Erna Solberg om.
-
Medlemspraten: Eplegården AS
Hvor og hvordan skal fremtidens mat produseres? Det er en problemstilling Tor Erling Gransæther, daglig leder hos Eplegården, gjerne skulle ha diskutert med statsministeren.
-
Medlemspraten: Helgeland Skogselskap / Alstahaug Planteskole
Bjørn Borgan er daglig leder hos Alstahaug Planteskole. Hadde han fått 15 minutter alene med statsministeren, ville han blant annet snakket om avskoging og at det langs hele norskekysten tas ut mer skog enn det som blir opprettet.
-
Medlemspraten: Baker Kristiansen
Høsten ble litt annerledes i år enn det den har vært tidligere for Baker Kristiansen på Moelv. Alle konfirmasjonene som skulle vært på våren, ble flyttet til høsten på grunn av korona-pandemien. I september ble det bakt konfirmasjonskaker i et enormt tempo hos det lille bakeriet.
-
Medlemspraten: HOFF SA
Ingeborg Flønes, administrerende direktør hos HOFF SA, er opptatt av poteter. Og det er kanskje ikke så rart når potet er den viktigste råvaren i alt de lager hos HOFF. Faktisk mottar HOFF ca 1/3 av all poteten som produseres i Norge.
-
Medlemspraten: Edgars bakeri og konditori
- Nå gleder vi oss til sommeren og det vi håper og tror vil bli tidenes sommersalg, sier Rune Vindsetmo som er daglig leder hos Edgars bakeri og konditori i Mandal.