Tariffkonferansen 2023

Bli med på den årlige tariffkonferansen - et samarbeid mellom Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke!

Konferansen er nå gjennomført, men her kan du lese presentasjonene som ble holdt. 

230504 Tariffkonferansen 2023 samlet.pdf

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tradisjonen tro arrangerer Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke tariffkonferanse i etterkant av oppgjøret for å informere medlemmene om årets resultater.

Det er ingen deltakeravgift, men du må likevel være påmeldt for å delta.

Her finner du programmet for dagen:

09:30 – 10:00

Registrering

10:00 – 10:10

Velkommen til tariffkonferansen 2023
Nikolai Astrup Westlie, direktør arbeidsliv i NHO Mat og Drikke og Rune Dyrvik, fagsjef arbeidsliv i Sjømat Norge

10:10 – 11:00

Mellomoppgjøret 2023
Petter Haas Brubakk, adminstrerende direktør i NHO Mat og Drikke

11:00 – 11:15

Pause

11:15 – 12:00

Et makroøkonomisk blikk på mat- og drikkenæringen, sjømatnæringen, AS Norge og verden for øvrig
Øystein Dørum, direktør samfunnsøkonomi i NHO

12:00 – 13:00

Lunsj

13:00 – 13:45

AFP og pensjon i 2024
Kristin Diserud Mildal, direktør Pensjon og forsikring i NHO

13:45 – 14:00

Pause

14:00 – 14:45

Endringer i innleiereglene
Silje Stadheim Almestrand, advokat i NHO

14:45 – 15:00

Pause

15:00 – 16:00

Lokale forhandlinger
Trine Lise Berget og Jørgen Wille, advokater i NHO Mat og Drikke

Nye bestemmelser

  • Endringer i Arbeidsmiljøloven
  • Endringer i Folketrygdloven
  • Andre bestemmelser

Camilla S. Roander, Caroline W. Heide og Line Solhaug, advokater i NHO Mat og Drikke

16:00

Avslutning

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Nina Skjelbred, administrasjonskonsulent i NHO Mat og Drikke

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: