Artikkelarkiv

6 resultater

6 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Bedriftsoppfølging i Trøndelag

    På grunn av pandemien har det meste av kontakt med og mellom bedriftene foregått på Teams. Nå som vi er tilbake i normal gjenge er det fysiske besøk og samtaler som står på agendaen. Prosjektgruppa til FREMtid for kompetanse har hele tiden hatt som en prioritert oppgave å besøke bedriftene i prosjektet. 5.-og 6.mai var det igjen Trøndelag som sto for tur.

  2. |

    Vellykket avspark!

    Det nye tre-årige kompetanseprosjektet gjennomførte et vellykket kick-off 7. september. Frem til mars 2024 skal bedrifter i blå og grønn matindustri heve sin kompetanse og bedre konkurranseevnen gjennom partssamarbeid og nettverksbygging. OG; - det er fortsatt ledige plasser!

  3. |

    NHOs kompetansebarometer 2020

    - Trenger mer av alt, og i tillegg må vi videreutdanne de som er i jobb. Slik kan man oppsummere funnene i NHOs kompetansebarometer som 12. mars ble fremlagt for syvende år på rad, sier Espen Lynghaug, spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk i NHO Mat og Drikke.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: